Våra Hundar.

 

Här pysslar vi även med hundavel, tidigare har vi fött upp blandrasvalpar, raser vi har använt har varit bichon Frisè, Lhasa Apso, pudel, och coton De Tulèar. 

Men pga av mina och min sons allergier så har jag 2018 importerat in 2 renrasiga Bichon Frisè och 2 renrasiga vita dvärgpudlar från Serbien.

Tanken med våra renrasiga hundar är att vi ska ställa ut dem och registrera dem i SKK. Min dotter ska också börja med agilty med våran bichon hane Smiley. Nu ska vi förhoppningsvis börja föda upp några kullar per år.

Redan när hundarna kom hem till oss så löpte Lea (Bichon tiken) Så vi fick valpar fortare än väntat och 1 timma in på juldagen den 25 dec, så föddes 4 underbara bichon frisè valpar. Det blev 3 tikar och 1 hane och de är leveransklara den 19 februari.

Valparna är såklart till salu o väntar på kärleksfulla hem.

Priset för en valp är 12700 kr, och vill man tinga en valp tar vi 1700 kr i förskott som ej återbetalas vid ånger, utan återbetalas enbart om valpen ej går igenom veterinärbesiktningen. Våra valpar är dolda fel försäkrade i Sveland. Valparna tar emot besök när de nått en ålder av 4 veckor.

 

Vi erbjuder även våra hanar till avelstjänst pris för språng ligger på 5000 kr inkl. moms. Omparning inom 1 år ingår om tiken går tom. Vi har hög språngavgift men har istället tagit bort valpavgiften.  Betalning sker vid första parningstillfället.

Våra hanar tar emot tikar av liknande raser, med samma mentalitet, och krav vi har är att tiken är hälsotestad enligt rasbundna sjukdomar.